Seuraa meitä
materiaalit joita käytämme

Kaikki lankamateriaalimme tulevat Euroopasta, jotta voimme varmistua niiden vastuullisesta valmistuksesta sekä saamisesta mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä tehtaallemme.

villa

Käyttämämme villalanka on pehmeää, joustavaa ja kestävää, mikä tekee siitä ihanteellisen sukkiin, joilta vaaditaan paljon. Villasukkamme onkin tunnettuja sen laadukkuudesta ja pitkästä käyttöiästä

puuvilla

Käytämme ainoastaan korkealaatuista puuvillalankaa ja-materiaalia, jotta sukkien laadukkuus, kestävyys, pehmeys ja mukavuus on taattua Tesema -laatua.


merino

Merinovilla lämmittää viileäällä ja viilentää lämpimällä. Käyttämämme merinovillalanka on Mulesing-vapaa. Tämä on eettisempi ja vastuullisempi vaihtoehto, joka kunnioittaa eläinten hyvinvointia


bambuviskoosi

Bambuviskoosi on luonnostaan pehmeä ja silkkimäinen kuitu, joka on erittäin miellyttävän tuntuinen ja imee kosteutta erinomaisesti pitäen jalat kuivina pitkään. 

Käyttämämme Bambuviskoosi-lanka on kevyt, kestävä ja hengittävä materiaali. Se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä bambu kasvaa nopeasti ja ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita.

hopea

Hopealankamme sisältää pieniä hopeakuituja, jotka antavat sukille antibakteerisia ja antimikrobisia ominaisuuksia. Ne voivat auttaa torjumaan hajua aiheuttavia bakteereja, edistämään verenkiertoa, vähentämään tulehduksia ja pitämään jalat raikkaina. Nämä ominaisuudet tekevät hopealangan sisältävistä sukista houkuttelevan vaihtoehdon erityisesti niille, jotka arvostavat hygieniaa ja terveyttä tekstiilien käytössä.


coolmax

Coolmax-lanka on tekninen materiaali, joka on suunniteltu erityisesti parantamaan kosteuden siirtymistä ihon pinnalta, pitäen jalat kuivina, viileinä ja mukavina, mutta silti säilyttäen muotonsa ja rakenteensa kaikenlaisissa olosuhteissa.

Coolmax on erinomainen valinta liikunnalliseen, urheilulliseen ja aktiiviseen elämäntyyliin.Ökö-tex-standardi 100

On kansainvälinen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Standardin tarkoituksena on rajoittaa tiettyjen haitallisten tekstiilikemikaalien käyttöä kuten esim. torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. 

Kaikki käyttämämme materiaalit ovat Ökö-Text 100 standardin läpäisemiä.

AVAINLIPPU-TUOTE

Avainlippu-merkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa Nurmeksen tehtaallamme.